Welkom Gast

Toernooi Geldrop

Geschreven door Frans Manders op .

339689421 1779946592399727 4934452921354559954 n 

Op zondag 2 april deed Judoclub Helden met 37 judoka’s mee aan het toernooi in Geldrop. Sep Beckers was de enige vandaag die het goud wist te winnen. Na een begin waarin hij nog niet helemaal scherp was, won hij overtuigend met af en toe knallers van heupworpen! Lekker gejudood Sep! 

Knappe zilveren medailles waren er voor de zusjes Isis en Vian van Dril. Beide wonnen op een na al hun wedstrijden met mooie punten! Ook Romy Zegers won zilver. Na drie partijen goed te hebben gewonnen stond ze in de finale. Deze tegenstander was nog net een maatje te groot. Maar knappe tweede plek! 

Sanne van Sundert won knap het brons als eerstejaars in de -12. Met onder andere een mooie beenhaak maakte ze een mooie ippon. Xenia van Megen en Demi Zegers wonnen het brons. Door hard werken en overtuiging in de worpen wonnen ze dik verdiend een aantal potten. 

Het niveau van het toernooi lag hoog. Verder zaten er vandaag veel judoka’s als jongste in hun categorie. Ze haalden misschien niet het podium, maar ze lieten wel zien de potentie te hebben om voor de prijzen te gaan meedoen in de toekomst! Mooie technieken gezien, dus ga zo door en op naar het volgende toernooi!