Nieuwjaarstoernooi Amby 2018

Geschreven door Frans Manders op .

Op 7 januari 2018 nam Judoclub Helden deel aan het 10e Nieuwjaarstoernooi van Judoclub Amby in Maastricht. Onze jeugdige talentjes vielen wederom op een positieve manier op. Dennis Nowakowski, Luuk van den Berg, Ralf Relou en Frits Hermans pakte alle vier overtuigend het goud. Willem Zelen, Vian van Dril, Bart Verstappen en Daisy van Os hadden totaal geen moeite met de nieuwe leeftijdsklasse en werden ook alle vier overtuigend eerste. Niels van den Berg, Isis van Dril, Bo van den Brand, Kep Verkoeijen, Linsday van Os, Meike Timmermans en Joris Verstappen lieten erg mooi judo zien en wonnen ook allemaal diverse partijen op erg mooie manieren! Vele andere judoka's veroverden ook mooie manieren het podium, de club is weer trots na een lang weekend!