Welkom Gast

GROTE CLUBACTIE 2023

Geschreven door Tom van Sundert op .

Steunons banner 336x280

Zaterdag 23 september start de Landelijke verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor het opleiden en begeleiden van eigen trainers en coaches. Een lot kost 3 euro, waar maar liefst 80% direct naar onze club gaat!!

Onze jongste leden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Dit jaar is het verkoopboekje uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook digitaal loten kopen.  Dit kan door de QR code aan de voorzijde van het verkoopboekje te scannen of onderstaande link te openen. De oudere leden vanaf 12 jaar hebben geen verkoopboekje en kunnen via hun eigen verkooppagina loten verkopen. Op de startdatum van deze actie zal ieder lid hiervan een mail ontvangen. In deze mail staan alle gegevens m.b.t. de verkooppagina van het betreffende lid.

Onze verkooppagina is HIER te vinden.

Ook is er de mogelijkheid voor bedrijven om een Superlot te kopen, met een superlot maakt u 50 x kans op een prijs. Voor alle informatie over het Superlot verwijzen we naar SUPERLOT JUDOCLUB HELDEN.

We hopen net als voorgaande jaren weer op een geweldig resultaat en een financiele steun voor het opleiden van trainers en coaches vanuit ons eigen ledenbestand!