Welkom Gast

LENSSEN ADVIES HELDEN TOURNAMENT

Geschreven door Tom van Sundert op .

logo toernooi 1 3

Aankomend jaar 2024 bestaat Judoclub Helden 50 jaar. Ter ere van dit prachtige jubileumjaar organiseren wij op zondag 3 maart 2024  de eerste editie van het  “ Lenssen Advies Helden tournament”. Graag willen we jullie uitnodigen om deel te nemen aan deze eerste editie van ons toernooi.

Onze doelstelling is om judo voor iedereen toegankelijk te houden. We vinden het belangrijk dat jonge judoka’s kennis kunnen maken met onze geweldige wedstrijdsport. Een toernooi waar judoka´s op elk niveau kunnen doen wat ze zo leuk vinden. In de afgelopen jaren is het aantal toernooien voor met name beginnende judoka´s of judoka´s die af en toe willen deelnemen aan een toernooi op hun eigen niveau sterk afgenomen. Judoclub Helden wil weer een toernooi op de kalender zetten waar eenieder ongeacht zijn/haar niveau aan kan deelnemen.

Voor meer info : Lenssen Advies Helden Tournament

Inschrijven kan vanaf 1 september 2023 tot en met 11 febrauri 2024.

Inmiddels zijn de eerste uitnodigingen verstuurd, heeft u geen uitnodiging ontvangen en heeft u vereniging wel interesse om deel te nemen, stuur dan via bovenstaande link een email naar onze toernooiorganisatie.

Nog niks ontvangen dan kunt u hier de  Helden Tournament uitnodiging downloaden.