Welkom Gast

Judoclub Helden is weer begonnen!

Geschreven door Tom van Sundert op .

Na een zomerstop van enkele weken zijn we vandaag 4 september weer met het reguliere trainingsprogramma voor al onze leden gestart. Eerder deze maand waren we reeds gestart met trainingen in de -18 jaar groep te voorbereiding op de Limburgse Kampioenschappen op 5 september in Roermond. 

Bij de jongste helden mochten we vandaag 7 nieuwe judoka's verwelkomen. Alle andere judoka's lieten zich op deze eerste training weer van hun beste kant zien. In de diverse groepen werd hard getraind. Aan de kortere mouwen en broekspijpjes was te zien dat ook in de zomervakantie de groei niet heeft stil gestaan. Mocht jou judopak ook ietwat krap geworden zijn informeer dan naar de mogelijkheden voor een nieuw judopak. In de dojo hebben we diverse modellen en maten op voorraad.

We zijn als judoclub erg trots op onze 7 deelnemers op het Limburgs Kampioenschap op zondag 5 september. Namens de leden en het bestuur wensen we alle deelnemers veel succes in Roermond. We hopen natuurlijk dat iedereen zich kan plaatsen voor het Nederlands kampioenschap -18 op 18 september.

Verder staan er in September nog een aantal mooie wedstrijden en examens op het programma. Op 11 september zal Mark van Dijk in Luxemburg gaan strijden om het Europees Kampioenschap en op dezelfde dag zullen Bart Cuppens, Janine Janssen en Guus Manders gaan deelnemen aan het NKT senioren. Een week later zullen maar liefst 6 JC Helden judoka's op examen gaan voor hun zwarte band! We zijn dan ook erg trots dat we als Judoclub Helden hofleverancier zijn op deze examendag.

Iedereen heel veel succes met de voorbereidingen op de kampioenschappen en de examens!!!