Rabo Clubkas Campagne

Help Judoclub Helden, stem en maak het verschil!
Rabobank Peel, Maas en Leudal draagt het verenigingsleven in de regio een warmhart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. De bank stelt € 200.000 beschikbaar! Natuurlijk doet wij ook mee aan de Rabobank Clubkas Campagne

Stemmen:
Van 11 t/m 22 mei mogen leden van Rabobank Peel, Maas en Leudal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 200.000 te delen door het aantal uitgebrachte stemmen.

JCH ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Leden bepalen dus hoe de kas van Rabobank Peel, Maas en Leudal wordt verdeeld!

Hier ga je naar de Rabo site en kun je stemmen!

Hoe meer stemmen hoe beter!
Stem zeker zelf, maar vraag ook je familie of vrienden via mail, twitter, instagram of Facebook onze judoclub te ondersteunen! Dat kan heel simpel door dit bericht te delen!

Alvast bedankt namens judoclub Helden!