Nieuwe Kleding JCH

Judoclub Helden bestaat dit jaar 40 jaar. Het jubileumjaar is al een aaneenschakeling van vele hoogtepunten. Als kers op de taart zijn er vanaf nu Judoclub Helden T-shirts en judopakken beschikbaar voor onze judoka’s. De shirts en judopakken zijn van hoge kwaliteit en geborduurd met de clubnaam en het logo van JCH. Er is gekozen voor een stijlvol ontwerp dat heel herkenbaar is. Hierdoor is het op de vele toernooien die onze judoka’s bezoeken ook weer direct duidelijk hoe actief en succesvol Judoclub Helden is. Ondanks het feit dat judo een individuele sport is, zien we bij de judoka’s van onze club altijd een enorme saamhorigheid en teamgeest. Hier zijn wij als JCH natuurlijk enorm trots op! De nieuwe kleding, en de uitstraling hiervan, zal dit clubgevoel alleen nog maar versterken!

Naast T-shirts en pakken zijn de trainingspakken en de speciale judosporttassen die de judoclub gebruikt geprolongeerd. De judotassen zijn al drie jaar een eigen ontwerp van de judoclub met het clublogo en met het logo van Beerens Roggel, de sponsor die dit mogelijk heeft gemaakt. Door verlenging van deze sponsordeal zijn de sporttassen weer beschikbaar in een vernieuwde uitgave.

Alle kleding en de tassen zijn tijdens de trainingsuren in de judo gymzaal verkrijgbaar.

Vraag op de training naar meer info en wat een en ander kost..

pakken