Clupkampioenschappen 2014

Het geweldige sport evenement voor onze Judoka`s komt er weer aan:
De Clubkampioenschappen 2014
Wij hopen dat de opkomst net zo goed is als afgelopen jaren en dat er weer op een gezonde sportieve wijze met elkaar gestreden word.

Wanneer: Zondag 6 Juli
Waar: Sporthal Piushof, Piushof 137, 5981 VW Panningen
Aanvang: tot 12 jaar: 9.30u
                vanaf 12 jaar: 11.15u

LET OP: Ook dit jaar vinden de clubkampioenschappen plaats in sporthal Piushof. Alle vaders, moeders, opa en oma’s en alle andere mensen zijn van harte welkom om te komen aanmoedigen. De judoclub Helden gaat ervan uit dat alle leden meedoen. Als iemand echt verhinderd is, dan moet men zich uiterlijk 17 juni hebben afgemeld bij het secretariaat:  mirjonvandijk@kpnplanet.nl  tel 4773578. Geen afmelding, dan delen wij jou in in een poule.

De judoka`s tot 12 jaar moeten uiterlijk 09.30 uur op zondagmorgen 6 juli aanwezig zijn. De judoka’s vanaf 12 jaar worden allemaal uiterlijk 11.15 uur verwacht. Rond het middaguur vindt er een tombola plaats en tevens de prijsuitreiking van de wedstrijden die in de ochtend hebben plaatsgevonden.